00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

13. decembar, 2016.

''Zimska čarolija u mom gradu'' počinje 23. decembra

Manifestacija 'ZIMSKA ČAROLIJA U MOM GRADU', počeće 23.decembra na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića i trajaće do 8. januara 2017. godine. Tokom trajanja manifestacije posjetioci će moći uživati u brojnim muzičkim i zabavnim sadržajima, dogovoreno je na sastanku Organizacionog odbora manifestacije.

Kao i prethodnih godina 30. decembra u podne biće organizovana i dječija Nova godina uz Deda Mraza i program za najmlađe.

Načelnica opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić rekla je da je cilj ove manifestacije da se građanima ponudi sadržaj povodom Nove godine i Božića.

 ''Cilj nam je da našim sugrađanim ponudimo  neki sadržaj povodom praznika, kao i da uveselimo djecu našeg grada. Na samom otvaranju ćemo imati neko poznato muzičko ime iz Srbije,  a sve ostale dane će upotpuniti naši vokalni solisti iz Mrkonjić Grada, zatim osnovne škole koje će se predstaviti sa svojim programima, Gradsko pozorište i hor ''Mali princ''. Grad biti okićen, na Trgu će biti velika jelka i etno-kućica za prodaju suvenira i toplih napitaka'', rekla je Aničićeva i pozvala stanovnike opštine Mrkonjić Grad da podrže manifestaciju.

 ''Mislim da će svako moći da pronađe nešto interesantno za sebe, a pored toga mi smo opština u koju oko praznika dolaze studenti i naši sugrađani koji su u inostranstvu i na ovaj način smo htjeli da im ponudimo malo programa i mjesta gdje će moći da se druže i kupe neki lijep suvenir.

Narednih dana biće definisan i objavljen program manifestacije.

Podeli: