00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

13. децембар, 2016.

''Зимска чаролија у мом граду'' почиње 23. децембра

Манифестација 'ЗИМСКА ЧАРОЛИЈА У МОМ ГРАДУ', почеће 23.децембра на Тргу Краља Петра I Карађорђевића и трајаће до 8. јануара 2017. године. Током трајања манифестације посјетиоци ће моћи уживати у бројним музичким и забавним садржајима, договорено је на састанку Организационог одбора манифестације.

Као и претходних година 30. децембра у подне биће организована и дјечија Нова година уз Деда Мраза и програм за најмлађе.

Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић рекла је да је циљ ове манифестације да се грађанима понуди садржај поводом Нове године и Божића.

 ''Циљ нам је да нашим суграђаним понудимо  неки садржај поводом празника, као и да увеселимо дјецу нашег града. На самом отварању ћемо имати неко познато музичко име из Србије,  а све остале дане ће употпунити наши вокални солисти из Мркоњић Града, затим основне школе које ће се представити са својим програмима, Градско позориште и хор ''Мали принц''. Град бити окићен, на Тргу ће бити велика јелка и етно-кућица за продају сувенира и топлих напитака'', рекла је Аничићева и позвала становнике општине Мркоњић Град да подрже манифестацију.

 ''Мислим да ће свако моћи да пронађе нешто интересантно за себе, а поред тога ми смо општина у коју око празника долазе студенти и наши суграђани који су у иностранству и на овај начин смо хтјели да им понудимо мало програма и мјеста гдје ће моћи да се друже и купе неки лијеп сувенир.

Наредних дана биће дефинисан и објављен програм манифестације.

Подели: