00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

28. novembar, 2016.

DELEGACIJA SNSD-a U POSJETI KOMUNISTIČKOJ PARTIJI U KINI

Delegacija SNSD-a predvođena potpredsjednikom SNSD-a Markom Vidakovićem i predstavnici Komunističke partije Kine /KPK/ razgovarali su u provinciji Šandung i gradu Ćingdao o dosadašnjoj saradnji dvije partije i modelima njenog daljeg unapređenja s ciljem realizacije konkretnih projekata između Kine i Republike Srpske.

Prema riječima načelnice Divne Aničić, razgovarano je o narednoj posjeti delegacije KPK Republici Srpskoj u prvom kvartalu 2017.godine.
Aničićeva je istakla da su predstavljeni modeli i pozitivna iskustva u otvaranju i razvoju specijalizovanih ekonomskih zona u gradu Ćingdao, iz kojih se pojedini segmenti mogu primjeniti i u našim poslovnim zonama koji mogu biti od velikog značaja za razvoj, kao i model administrativnog centra Šinal distrikta koji je više nego funkcionalan i  sveobuhvatan. 

U narednim danima, delegacija SNSD-a će obaviti niz sastanaka, sa ciljem produbljivanja saradnje, kao i posjetiti najznačajnije naučno-privredne parkove koji su stub razvoja Narodne Republike Kine.

Podeli: