00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

08. December, 2016.

Projekti realizovani donatorskim sredstvima preduzeća ''MG Mind'' i „Mrkonjićputevi“ u 2016 godini

JU Centar za socijalni rad u toku 2016.godine zahvaljujući donacijama preduzeća 'MG Mind' i „Mrkonjićputeva“, uspješno je realizovala projekat asfaltiranja prilazne rampe za invalidna lica i alternativnog zbrinjavanja u stambeni kontejner jednog korisnika.

 ''Veliki broj korisnika Centra za socijalni rad čine stara i iznemogla lica i lica sa teškim oblicima fizičkog invaliditeta. Asfaltiranjem prilazne rampe u dužini od 14m omogućen je nesmetan prilaz i ulaz u Prijemnu kancelariju, kako bi im se pružile usluge našeg Centra'', rekla je direktor Centra za socijalni rad Slobodanka Kljajić.

Ona je istakla da donatorskim sredstvima preduzeća  ''MG Mind'' i  „Mrkonjićputevi “Veselko Đukić iz Pecke, koji je invalidno lice od rođenja i korisnik Centra, kroz ovaj projekat zbrinut u stambeni kontejener u kojem su mu postavljeni svi kućanski aparati i osposobljen je za funkcionisanje.

''Kuća u kojoj je živio stara je i prokišnjava, a zbog želje da ostane na svom imanju i nemogućnosti izgradnje novog objekta pristupilo se ovakvom vidu rješavanja stambenog pitanja'', kazala je Kljajićeva.

Kljajićeva je izrazila zahvalnost prema vlasniku pomenutih preduzeća Mladenu Milanoviću, koji im nesebično pomaže u rješavanju dugogodišnjih probleme sa kojima se Centar susreće.

Share: