00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

17. avgust, 2016.

Asfaltiran krak u ulici Nikole Tesle

U naselju Brkića bašta u ulici Nikole Tesle asfaltirano je 60 metara puta koji vodi jednom bloku stambenih zgrada i sportskom igralištu. Radove finansira opština Mrkonjić Grad, a izvođač je preduzeće 'Mrkonjićputevi'.

 Načelnica opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić je rekla da Opština Mrkonjić Grad ove godine pored projekta rekonstrukcije četiri gradske ulice uz gradnju infrastrukture vodovoda i kanalizacije, takođe radi i na asfaltiranju krakova pojedinih ulica koje nisu bile kompletno asfaltirane.

''Uglavnom se radi o većim naseljima gdje pojedini krakovi nisu asfaltirani. Evo i danas asfaltiramo krak ulice u samom centru grada u  naselju Brkića bašta koja vodi do stambenih zgrada. Ulica je sada modernizovana i ljepše izgleda, a sve to uz pomoć stanovništva i na njihovu potrebu i inicijativu'', rekla je Aničićeva.

Ona je istakla da je u toku i asfaltiranje seoskih puteva.

''Biće asfaltirani lokalni putevi u Baraćima, Podbrdu, Gustovarii i u još nekim mjesnim zajednicama, a u toku je i nasišanje puteva kao i krpljenje''kazala je Aničićeva.

Prema programu kapitalnih investiija za ovu godinu u asfaltiranje puteva i ulica na teritoriji opštine Mrkonjić Grad biće utrošeno oko 1.500.000 KM.

Podeli: