00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

26. August, 2016.

MRKONjIĆ GRAD -GRAD PJESME I OSMJEHA

Načelnik opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić rekla je danas da je Međunarodni festival dječije pjesme "Raspjevane pahuljice" sjajna prilika za promociju Mrkonjića, koji je ovih dana grad dječijih osmijeha i pjesme.

         "Nadam se da će gosti ponijeti lijepe uspomene iz našeg grada i sigurno, zajedno sa našom djecom biće najbolji ambasadori Mrkonjića i njegove kulture", navela je Aničićeva na prijemu koji je organizovala za učesnike festivala, koji će večeras biti održan.

        Organizator festivala je mrkonjićko Udruženje "Mali princ", a ove godine će se predstaviti solisti iz Republike Srpske, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Srbije i Crne Gore.

       Direktor Festivala Milijana Malić zahvalila je opštini koja organizatorima daje podršku. "Bez podrške opštine ne bismo mogli organizovati naše manifestacije, uvijek su uz nas", dodala je Malićeva.

       Poznati dječiji pisac Tode Nikoletić, koji je porijeklom iz Mrkonjić Grada, rekao je učesnicima Festivala da se nalaze u gradu talenata.

      "Nalazite se u gradu najvećih ljudi, talenata... Vrlo je važno da verujete u to što radite i vašim vaspitačima, vi nosite sa sobom lepotu", poručio je Nikoletić učesnicima festivala.

 

Share: