00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Вијести

27. мај, 2019.

Други Pecka Оutdoor Фестивал 1. и 2. јуна

 На  прес конференцији  учествовали су још  и  Боро Марић директор „Pecka outdoor“ фестивала,  Ана Лакић из Туристичке организације Републике Српске, Мирослав Тривић и Милена Павловић из „Zepter Passporta“.

„Pecka Outdoor“ фестивал је друштвено одговорни и одрживи туристички производ који, популаризирајући прекрасну Пецку, промовише активан и здрав живот, бициклизам, пјешачење и природне љепоте, те оснажује локалну економију и подстиче развој комплетне регије. Фестивал ће посјетиоцима пружити изузетну прилику за истраживање, дружење, забаву и авантуру на отвореном, као и могућност да уживају у јединственој понуди спортских и авантуристичких клубова из окружења. Љубитељима брдског бициклизма фестивал ће пружити шансу да два дана на бициклима истражују питома рурална подручја возећи се кроз различита села на подручју општина Мркоњић Град и Шипово док ће рафтери имати јединствену прилику да се међу првима спуштају нетакнутим кањонима ријеке Сане све до Рибника.

У спрези са спортским и забавним активностима које фестивал нуди, циљ је поспјешити продају домаћих производа и услуга те промоцију свих учесника и партнера, а активностима намијењеним и одраслима и дјеци, створити атмосферу јединственог догађаја у којем ужива цијела породица.

Организатори подсјећају да је први Pecka outdoor Фестивал, који је одржан у мају прошле године, окупио више од хиљаду учесника свих генерација и тиме премашио сва очекивања. У незаборавном природном амбијенту Пецке, све активности изведене су успјешно и испраћене задовољством свих посјетилаца.

Подели: