00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

26. децембар, 2016.

Скупштина општине у четвртак, 29. децембра

Трећа редовна сједница Скупштине општине Мркоњић Град биће одржана у четвртак, 29. децембра, а планирано је да на дневном реду буду разматране 24 тачке. Између осталог, одборници ће своје мишљење дати о Приједлогу одлуке о усвајању Ребаланса буџета општине Мркоњић Град за 2016. годину; Приједлогу Одлуке о измјени Одлуке о извршењу Буџета општине Мркоњић Град за 2016. годину; Приједлогу Одлуке о усвајању Буџета општине Мркоњић Град за 2017. годину; Приједлогу Одлуке о извршењу Буџета општине Мркоњић Град за 2017. годину; Приједлогу Одлуке о утврђивању стопе за опорезивање непокретности на територији општине Мркоњић Град за 2017. годину; Приједлог Одлуке о висини вриједности непокретности на подручју општине Мркоњић Град по зонама за потребе утврђивања пореза на непокретности у 2017. години те Приједлог Одлуке о висини боравишне таксе.

На дневном реду наћи ће се и Нацрт Одлуке о измјени дијела регулационог плана „Центар“ Мркоњић Град на локацији Бркића Баште; Приједлог Одлуке о стипендирању студената првог циклуса на високошколским установама у школској 2016/2017. години; Приједлог Одлуке о усклађивању организације и пословања Јавне установе Центар за социјални рад Мркоњић Град; Приједлог Одлуке о изградњи споменика краљу Петру I Карађорђевићу- Мркоњићу; Приједлог Одлуке о избору најповољнијег понуђача; Приједлог Програма рада  Скупштине општине Мркоњић Град за 2017. годину.

У оквиру дневног реда, биће разматран и сет одлука о додјели награда и признања др Пантелији Дакићу, Миленку Стојичићу, Јови Шпирићу, др Младену Мићићу, Невенки Малешевић, постхумно Бори Толомиру, Драгану Стојичићу, Дубравки Николић, постхумно Дмитру Чегару и Милосавки Ћоћкало.

Дневни ред можете погледати овдје

Подели: