00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

26. decembar, 2016.

Skupština opštine u četvrtak, 29. decembra

Treća redovna sjednica Skupštine opštine Mrkonjić Grad biće održana u četvrtak, 29. decembra, a planirano je da na dnevnom redu budu razmatrane 24 tačke. Između ostalog, odbornici će svoje mišljenje dati o Prijedlogu odluke o usvajanju Rebalansa budžeta opštine Mrkonjić Grad za 2016. godinu; Prijedlogu Odluke o izmjeni Odluke o izvršenju Budžeta opštine Mrkonjić Grad za 2016. godinu; Prijedlogu Odluke o usvajanju Budžeta opštine Mrkonjić Grad za 2017. godinu; Prijedlogu Odluke o izvršenju Budžeta opštine Mrkonjić Grad za 2017. godinu; Prijedlogu Odluke o utvrđivanju stope za oporezivanje nepokretnosti na teritoriji opštine Mrkonjić Grad za 2017. godinu; Prijedlog Odluke o visini vrijednosti nepokretnosti na području opštine Mrkonjić Grad po zonama za potrebe utvrđivanja poreza na nepokretnosti u 2017. godini te Prijedlog Odluke o visini boravišne takse.

Na dnevnom redu naći će se i Nacrt Odluke o izmjeni dijela regulacionog plana „Centar“ Mrkonjić Grad na lokaciji Brkića Bašte; Prijedlog Odluke o stipendiranju studenata prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama u školskoj 2016/2017. godini; Prijedlog Odluke o usklađivanju organizacije i poslovanja Javne ustanove Centar za socijalni rad Mrkonjić Grad; Prijedlog Odluke o izgradnji spomenika kralju Petru I Karađorđeviću- Mrkonjiću; Prijedlog Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača; Prijedlog Programa rada  Skupštine opštine Mrkonjić Grad za 2017. godinu.

U okviru dnevnog reda, biće razmatran i set odluka o dodjeli nagrada i priznanja dr Panteliji Dakiću, Milenku Stojičiću, Jovi Špiriću, dr Mladenu Mićiću, Nevenki Malešević, posthumno Bori Tolomiru, Draganu Stojičiću, Dubravki Nikolić, posthumno Dmitru Čegaru i Milosavki Ćoćkalo.

Dnevni red možete pogledati ovdje

Podeli: