00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

28. септембар, 2016.

У току радови на реконструкцији ентеријера Дома здравља

Предсједник Скупштине општине Мркоњић Град Миленко Милекић са сарадницима посјетио је данас Дом здравља ''Др Јован Рашковић'' и разговарао са директором доктором Радивојем Ераком. Ријеч је од једној од ријетких здравствених установа у Републици Српскоја која дуги низ година посује позитивно.

Милекић је четитао директору на позитивном пословању и истакао  да општина Мркоњић Град редовно помаже ову  здравствену установу.

''Ми сваке године издвајамо из буџета 50.000 КМ за њихово редовно пословање, а поред тога учествујемо и  у разним пројектима као што су изградња објеката породичне медицине и реконструкција дома здравља. Заједно смо спровели и пројекат енергетске ефикасности гдје смо замијенили кров, столарију и ставили нову фасаду и прешли на нови систем гријања'', рекао је Милекић  и додао да ће наставити и даље помагати ову здравствену установу.

Доктор Ерак се захвалио на подршци коју има од општине и истакао да су у току радови на реконструкцију ентеријера дома здравља.

''Сад мијењамо унутрашњу столарију, керамику , а  у току је и кречење цијелог дома здравља. До сада смо  завршили радове у лабараторији, простор рендгена и кренули даље према простору хитне службе, казао је Ерак.

Процијењена вриједност радова на уређењу ентеријера је око 80.000 КМ, а средстава  су обезбиједили општина Мркоњић Град, негдје око 60 одсто и Дом здравља властитим средствима.

Подели: