00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

03. april, 2017.

Sloboda i Rudar podijelili bodove

Fudbaleri Slobode pod dirigentskom palicom novog šefa strukeČedomira Ćuluma zabilježili su remi na svom terenu u veoma uzbudljivom meču sa Rudarom iz Prijedora (2:2).

Poveli su domaći u dva navrata, ali Prijedorčani se nisu predavali do samog kraja. Prema riječima jednog od glavnih aktera ovog susreta, Sloboda je mogla i do sva tri boda.

„Dobro smo igrali tokom cijele utakmice. Dali smo sve od sebe.Postigli gol na vrijeme, te smo na odmor otišli sa vođstvom od 1:0. Sredinom Drugog poluvremena dali smo još jedan gol, ali i primili jedan. Pri rezultatu 2:1 imali smo nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Zatim smo krenuli padati u igri što je znalački iskoristila ekipa Rudara. Do pobjede smo mogli stići kako mi tako i oni, ali eto, ostaje žal za tri boda. Ipak to je fudbal. Spremamo se za preostale izazove sa novim šefom struke Čedomirom Ćulumom. Vjerujem da već u Šamcu možemo pokazati pravo lice i stići do novih bodova“ izjavio je fudbaler Slobode Aleksandar Malbašić.

Sloboda trenutno zauzima 10. poziciju u prvenstvu, a u narednom kolu gostuje u Šamcu ekipi Borca.

„Zadovoljan sam zalaganjem svojih igrača na terenu. Težak debi jer smo igrali protiv tima koji se bori za prvomjesto. Imali smo svoje šanse gdje smo mogli stićido pobjede ali eto, protivnik nas je kaznio iz slobodnog udarca te smo nakon toga morali braniti bod do kraja susreta“ izjavio je trener Slobode Čedomir Ćulum.

 

Podeli: