00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

31. jul, 2016.

Fudbaleri mrkonjićke Slobode pobjednici Ilindanskog turnira u fudbalu

Fudbaleri mrkonjićke Slobode pobjednici su Ilindanskog turnira u fudbalu, posvećenog obilježavanju salave opštine i 71-godišnjici formiranja kluba. Mrkonjićani su u finalnoj utakmici savladali Karanovac sa 2:1 golovima Mile Kovačevića i 16-godišnjeg Branislava Kokeze, dok je gol za Karanovac postigao Šteković.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nikša Dimitrijević fudbaler Karanovca. Najbolji golman je Darijan Matović iz Slobode, a najbolji strijelac njegov klupski drug Branislav Kokeza. Perah za fer-plej pripao je ekipi Ljubića iz Prnjavaora.

 U borbi za treće mejsto banjalučki BSK savlado je Ljubić sa 4:1.Strijelci za Banjalučane bili su Banjac, Karalić, Mazalica, Milojević, dok je počasni pogodak za Ljubić postigao Segić.

 Golman Slobode Darijan Mtaović zadovoljan je što je njegova ekipa osvojila pobjedički pehar kao i poršle godine.

  -Finalnu utakmicum igrali smo bez nekoliko prvotimaca, ali su mladi fudbaleri ispunili očekivanja. Karanaovac, je ekipa sačinjena od iskusnih i mladih fudbalera, predstavio se kao odličana tim. Nama su noge još teške od napornih priprema, ali imamo još sedmicu dana da se releksiaramo i pripremimo za starat u Prvoj ligi RS- rekao je  Matović.

 Kapiten Karanovca Kojadinović zadovoljan je igrom svoje ekipe i osvajanjem drugog mjesta na turniru.

 -Sloboda je zasluženo pobjedila. Mi smo igrali dobro i pokazali da sa imamo tim za osvajanje prvog mjesta i plasman u Drugu ligu- rekao je Kojadinović.

             FINALE:  SLOBODA(MG)-KARNOVAC 2:1(1:1)

     Strijelci:1:0 M.Kovačević u 5, 1:1 Šteković 7 i 2:1 Kokeza 85 minut.

    Stadion Luke. Gledalaca 200. Sudija Nemanja Aleksić (Banjaluka).

    SLOBODA: Matović, Tučić, Kremenović, Sladojević, M.Kovačević, Gvero, Travar, Đukelić, Zarić, Lazendić, Savanovi. Još su igrali: Šamara, Vučković, Rožić, Pejić, Antić, Kokeza, I.Kovačević.

     KARANOVAC: Dobrijević, Račić, Ducanović, Lukajić, Šteković, Milanković, Dedić, Kopanja, Milošević, Dimitrijević, Grčić.Još su igrali:Bjelić, Božić, Milanović, Stanarević, Kojadinović.

        ZA TREĆE MJESTO:BSK-LjUBIĆ 4:1(1:0)

    Stijelci:1:0 Banjac u 17, 2:0 Karalić u 46 3:0 Mazalica u 60, 3:1 Segić u 65 i 4:1 Milojević u 78 minutu.

   Stadion „Luke“.Gledalaca 100.Sudija:Ognjen Smiljić(Banjaluka).

    BSK:Ratković, Lekić, Milić, Radaković, Simić, Milojević, Banjac, Damjanović, Karalić, Bursać, Dujaković.Još su igrali:Mazalica i Knežević.

     LjUBIĆ:Trivunčević, Adamović, Petrović, Vrhovac, Malešević, D.Prodanović, Ćirković, Kolaković, A.Prodanović, Segić, Mušinović.Još su igrali:Jovanović.

Podeli: