00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

20. март, 2019.

Хуманитарна пројекција филма „Ви идите, ја нећу“

Поводом 15 година од Мартовског погрома и 20 година од НАТО агресије на нашу земљу Хуманитарна организација „Срби за Србе" организоваће пројекције филма „Ви идите, ја нећу“ у преко 20 градова широм Србије, Републике Српске, Словеније, Аустрије и Малте. Прикупљена средства биће утрошена у Васкршњој хуманитарној акцији ове организације на Косову и Метохији.

 

 Филм редитеља Хаџи-Александра Ђуровића је заснован на књизи „Љетопис Новог Косовског Распећа“ митрополита Амфилохија и открива нам неиспричану истину о косовско-метохијском страдању српског народа. Продукција „Александрија Филм“ је исти уступила бесплатно за ову хуманитарну акцију.

Организација "Срби за Србе" је настала крајем 2005. године, првенствено као идеја српског народа у расијању да се окупи око племенитих циљева, тачније, око пројеката помоћи социјално угроженим вишечланим српским породицама широм Балкана. Окосницу организације чине млади и енергични људи, окупљени заједничком визијом помоћи онима који су благословени бројним потомством, свјесних да сваком ко не живи у материјалном изобиљу и мала помоћ значи пуно.

Пројекција је 23.03.2019. године у 19:00 часова у скупштинској сали Општине, а улаз је слободан.

 

Подели: