00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

19. јул, 2016.

ПОЗИВ за учешће – 20. Сусрети младих Републике Српске

Омладински савјет Републике Српске, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта у Влади РС, организује републичку омладинску манифестацију „20. СУСРЕТИ МЛАДИХ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ“ који ће бити одржани у Андрићграду (Вишеград) у периоду од 10. до 14. августа 2016. године.

Позивамо младе људе са подручја Републике Српске и земаља региона, да се пријаве и узму активно учешће на овој манифестацији.
 
Сусрети младих Републике Српске су традиционална манифестација која младим људима 20. пут пружа могућност заједничког окупљања, развијања идеја и рада на програмима намијењеним младима, али и дружења и забаве.
 
Општи циљ манифестације је да подстакне младе људе на умрежавање, креативан рад и интерактивно учење. Манифестација ће значајно допринијети развоју и унапријеђењу осјећаја заједништва међу младим људима (учесницима догађаја) и превазилажењу предрасуда, те послужити као јединствено окружење у којем ће млади радити на развијању заједничких идеја у циљу побољшања сопственог положаја.
 
Уколико сте заинтересовани за учешће на манифестацији „20. Сусрети младих Републике Српске“ и имате између 15 и 30 година, молимо Вас да попуњени пријавни образац пошаљете најкасније до 24. јула 2016. године до 23:59 на електронску адресу: susretimladihrs@gmail.com
 
Пријавни образац можете преузети овде: Пријавни образац

Подели: