00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

26. август, 2016.

МРКОЊИЋ ГРАД -ГРАД ПЈЕСМЕ И ОСМЈЕХА

Начелник општине Мркоњић Град Дивна Аничић рекла је данас да је Међународни фестивал дјечије пјесме "Распјеване пахуљице" сјајна прилика за промоцију Мркоњића, који је ових дана град дјечијих осмијеха и пјесме.

         "Надам се да ће гости понијети лијепе успомене из нашег града и сигурно, заједно са нашом дјецом биће најбољи амбасадори Мркоњића и његове културе", навела је Аничићева на пријему који је организовала за учеснике фестивала, који ће вечерас бити одржан.

        Организатор фестивала је мркоњићко Удружење "Мали принц", а ове године ће се представити солисти из Републике Српске, Хрватске, Словеније, Бугарске, Србије и Црне Горе.

       Директор Фестивала Милијана Малић захвалила је општини која организаторима даје подршку. "Без подршке општине не бисмо могли организовати наше манифестације, увијек су уз нас", додала је Малићева.

       Познати дјечији писац Тоде Николетић, који је поријеклом из Мркоњић Града, рекао је учесницима Фестивала да се налазе у граду талената.

      "Налазите се у граду највећих људи, талената... Врло је важно да верујете у то што радите и вашим васпитачима, ви носите са собом лепоту", поручио је Николетић учесницима фестивала.

 

Подели: