Нови дом за породицу Зељковић-Младеновић

 Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић са представницима ЈУ Центар за социјални рад посјетио je село Доња Густовара, надомак Мркоњић Града, гдје је завршена изградња породичне куће за четворочлану породицу Младеновић-Зељковић.

Вриједност објекта је око 70 хиљада КМ, а средства је обезбиједила   компанија "МГ Минд", у власништву Младена Милановића. Ово је само један у низу пројеката које је лично Милановић у цјелости подржао.

Ванбрачни супружници Нада Младеновић и Илија Зељковић живјели су у дворишној кући Надине мајке Ковиљке.

Начелник Вођевић је рекао да је Oпштина Мркоњић Град у сарадњи са Центром за социјални рад препознала потребу за изградњом нове куће за породицу Младеновић-Зељковић, којој је  данас предат на употребу нови функционални дом.

„У сарадњи са нашим добrотвором обезбијеђена су средства за нови дом овој четворочланој породици. Овом приликом се срдачно захваљујем донатору који је подржао овај пројекат“, навео је Вођевић.

Драган Плејић, директор Центра за социјални рад, казао је да је изградња куће за породицу Младеновић-Зељковић од великог значаја и да је ово веома срећан дан за цијелу породицу, али и за представнике Центра за социјални рад, као и за локалну управу.

Успјели смо обезбиједити кров над главом вишечланој породици која је  годинама живјела у лошим стамбеним условима“, рекао је Плејић.

Плејић се захвалио Младену Милановићу који је овај пројекат у цијелости подржао, као и многе друге у претходном периоду.

Нада Младеновић је захвалила на донацији донатору, Општини Мркоњић Град и Центру за социјални рад који им помажу кроз разне програме.

 

 

  • 13.4.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD