• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Измјена дијела регулационо-урбанистичког плана за подручје насељеног мјеста Мркоњић Град на локалитету фабричког комплекса ''Мањача''

Обавјештавамо јавност и власнике некретнина на подручју обухвата ИЗМЈЕНЕ ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНО-УРБАНИСТИЧКОГ ПЛАНА ЗА ПОДРУЧЈЕ НАСЕЉЕНОГ МЈЕСТА МРКОЊИЋ ГРАД на локалитету фабричког комплекса ''Мањача''изложен је на јавни увид у просторијама општине Мркоњић Град и просторијама „Пројект“а.д. Бањалука, Веселин Маслеше 1/IV .

Јавни увид ће се одржати од 07.05.2018. до 07.06.2018. године у времену од 7,00 -15,00 часова у холу зграде општине Мркоњић Град и просторијама „Пројект“-a а.д. Бањалука, Веселин Маслеше 1/IV. Детаљне информације и помоћ у формирању примједби могу се добити код Одјељења за просторно планирање и комуналне послове Општине Мркоњић Град и у „Пројект“-у а.д. Бањалука, Веселин Маслеше 1/IV.

До трајања јавног увида тј. до 07.06.2018. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на Нацрте, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће Нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Одјељењу за просторно планирање и комуналне послове Општине Мркоњић Град и „Пројект“-у а.д. Бањалука, Веселин Маслеше 1/IV. 

 Одјељење за просторно планирање  и комуналне послове

  • 15.5.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD