Ново дјечије игралиште

Ново дјечије игралиште

 

    

На Тргу краља Петра Првог Карађорђевића Мркоњића у Мркоњић Граду постављено је ново дјечије игралиште, које је донација брачног пара Давида и Даниеле Фезер из Аустралије. Игралиште садржи реквизите као што су тобогани, клацкалице и слично, а вриједност са превозом, постављањем и инсталацијом је око 55.000КМ.
Начелник општине Драган Вођевић данас је уручио скромне поклоне донаторима и захвалио им у име грађана и дјеце за овако вриједан поклон.
" Ми ћемо се потрудити да у наредном периоду ово игралиште, које се налази у парку, одржавамо и да има своју функцију. Велико хвала нашим добротоворима, препознали су значај овог игралишта за нашу омладину и осјетили потребу да нешто иза себе овдје оставе", рекао је Вођевић новинарима.
Даниела Фезер, која је родом из Мркоњић Града, каже да су они градили послове како би утицали на животе других, те да је прави дар живота дар давања.
"Ова земља је пуна толико љепоте, толико потенцијала и некада нам је потребан мали помак и наша је нада и молитва да је игралиште онај мали потицај који је Мркоњић Граду требао", истакла је она.
Надају се да ће давањем овог поклона обогатити животе других, да почну давати и дијелити и правити разлику.

  • 26.7.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD