hi boy
 Начелник Вођевић обишао породицу Ђурђевић

Начелник Вођевић обишао породицу Ђурђевић

Начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић са представницима  ЈУ Центар за социјални рад  данас је у мјесту Подшиљак, надомак Мркоњић Града, посјетио породицу Ђурђевић.

Начелник Вођевић  је захвалио свима који су помагали и помажу овој породици.

 „ Ми смо данас посјетили госпођу Марицу и њену кћерку која похађа 2. разред средње школе. Они су корисници и одређених права преко Центра за социјални рад“, истакао је Вођевић.

„ Увјерили смо се да је путна комуникација изузетно слаба и то је приоритет који ћемо ријешити у наредном периоду, а потрудићемо се и да замијенимо вањску столарију на кући, како би оне имале адекватне услове за нормалан живот“, додао је Вођевић

Драган Плејић, директор  Центра за социјални рад, је рекао да је Марица храбра мајка која се уназад већ пет година бори са здравственим проблемима.

„ На иницијативу Центра за социјални рад и уз помоћ донатора обезбиједили смо веш машину, али исто тако настојимо да идентификујемо све потребе и да уз помоћ начелника Вођевића и Општине Мркоњић Град овој породици обезбиједимо складне услове за живот“, навео је Плејић.

Марица Ђурђевић се захвалила начелнику општине Драгану Вођевићу и Центру за социјални рад на посјети и подршци.

Наиме, Марица Ђурђевић је самохрана мајка шеснаестогодишње дјевојчице која због тешког обољења није у могућности да нађе посао.Марица се бави пољопривредном и настоји да обезбиједи свом дјетету све што јој је неопходно, али нажалост болест је спутава у томе.

 

 

  • 30.11.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD