Отворн НМС маркет

Предузеће НМС Промет свечано је отворило новоизграђени објекат, који се простире на 3800 квадратних метара. Уобјекат је инвестирано око 2.5 милиона марака властитих средстава, а у свом саставу има маркет од 750 квадрата, грађевински центар од 450 квадрата, наткривени паркинг простор 500 квадрата, као и кафе пицерију, дјечију играоницу самоуслужну праоницу .

Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић овом приликом је истакла задовољство што присуствује отварању једног оваквог простора у Мркоњић Граду.

''Ово је велики дан за становнике Мркоњић Града јер су добили један велики и лијеп простор са више различитих садржаја, од играонице, пицерије, маркета, грађевинског центра, производње и сл..  Овдје је уложено много новца, али још више љубави жеље и воље породице Галић, која дуги низ година упорно и стрпљиво  развија свој подродични бизнис, а без  праве породице нема ни успјеха у послу, рекла је Аничићева и пожељела им пуно посјетилаца и пуно муштерија, као и и и сву срећу у даљем раду.

Директор НМС Промета Ђуро Галић, каже да је у објекат уложено око 2.5 милона марака, а посао је добило 30 радника.

''Желим да се захвалима свима који су на било какав начин подржали ову вриједну инвестицију, а посебно људима који су заједно са нама радили и градили'', рекао је Галић.

Прије самог отварања маркета, објекат су освештали свештеници Српске православне цркве.

 

  • 16.12.2013. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD