Расписан Конкурс за додјелу стипендија општине Мркоњић Град студентима првог циклуса

Административна служба општине Мркоњић Град објавила је данас, 06.децембра, Конкурс за додјелу стипендија општине Мркоњић Град студентима првог циклуса на високошколским установама.

Конкурс ће бити отворен до понедјељка 23. децембра, а стипендије ће бити додијељене студентима који су примали стипендију у школској 2012/2013. години, а редовно су уписали наредну годину студија, студентима који су имају просјек 9,00 и више за све године студија, студентима из породица са четворо и више дјеце, којима је признато право на дјечији додатак, студентима без оба родитеља, студентима који имају статус породице погинулог или несталог борца или ратног војног инвалида о I до IV категорије, студентима прве године студија који су завршили све разреде средње школе са одличним успјехом, изузев студената из породица са троје и више студената, а први пут уписују прву годину студија, студентима друге и виших година по основу материјално финансијског стања, те студентима који стипендију остварују по  повлаштеним условима.

Право на додјелу стипендија по повлаштеним условима могу остварити студенти друге и виших година студија машинског факултета, математике и физике.

Висина стипендије за све године студија износиће 120,00 КМ, док ће стипендије одобрене по повлаштеним условима износити 180,00 КМ.

Образци за подношење захтјева за стипендију могу се преузети у Шалтер сали Административне службе Општине, а налазе се и на Интернет страници општине Мркоњић Град у категорији Конкурси.  

Све додатне ин формације могу се добити на телефон број 050/220-920 (локали 31 и 58) и директно у канцеларијама број 20 и 30.

Комплетан текст Конкурса можете погледати овдје као и преузети

Изјаву,

Захтјев – за стипендије 13-14 и

Кућна листа

Одлука о стипендирању студената у школској 2013-2014. години

 

 

  • 6.12.2013. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD