Одржан други састанак Партнерске групе општине Мркоњић Град за израду Стратегије развоја (2014.-2024.)

У Скупштинској сали општине Мркоњић Град 24.07.2013.год. одржан је други састанак Партнерске групе, успостављене у оквиру процеса израде локалне стартегије развоја, а који се проводи уз подршку Пројекта интегрисаног ликалног развоја – ИЛДП, Развојног програма Уједињених народа - УНДП-а и Швицарске агенције за развој и сарадњу.

Састанку су поред представника општинске извршне и законодавне власти  и представника УНДП-ија присуствовали и представници Јавних установа и предузећа, приватног и невладиног сектора.

Основни циљ састанка била је потреба да се члановима Партнерске групе, као и свим заинтересованима члановима уже и шире локалне заједнице презентује Стратешка платформа.

Поздравним говором присутнима се обратила начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић, а координарор Развојног тима општине Мркоњић Град Томислав Тодоровић присутне је упознао са припремљеном радном верзијом Стратешке платформе, укључујући социо-економску анализу, визију развоја и стратешке циљеве које је урадио Развојни тим општине Мркоњић Град.

 

На састанаку су након презентације чланови Партнерске групе актино учествовали у дискусији и давали  своје примједбе, приједлоге и сугестије.

 

Са члановима Партнерске групе се разговарало и о наредним корацима у изради Стратегије, гдје ће бити организован рад по секторима у изради оперативних циљева, програма, мјера и пројеката и њиховом учешћу у складу са њиховом специфичном стручношћу и интересовањима.

  • 25.7.2013. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD