Општина Мркоњић Град расписала Јавни позив за подношење захтјева за одобравање подстицајних средстава

Обавјештавамо сва правна и физичка лица, поњопривредне произвођаче и незапослена лица са завршеном ВСС, ВШС и особе са инвалидитетом, са подручја општине Мркоњић Град да је општина Мркоњић Град 03.05.2013.године расписала Јавни позив за подношење захтјева за одобравање подстицајних средстава, а по основу Програма за подстицај привредног развоја општине у 2013.години. Јавни позив отворен је до 31.08.2013.године.

 Из Програм за подстицај развоја МСП и предузетника у 2013. години обезбјеђене су сљедеће подстицајне линије: подршка пројектима запошљавања незапослених лица и подршка пројектима самозапошљавања незапослених лица са завршеном ВСС, ВШС и особа са инвалидитетом.

Из Програма за подстицај развоја пољопривредне производње обезбјеђене су сљедеће подстицајне линије: подршка подизању вишегодишњих воћних засада, подршка инсталирања система за наводњавање и подршка активностима пољопривредних задруга.

Захтјев за подстицајна средства се подноси у Агенцији за привредни развој општине Мркоњић Град, улица Светог Саве (Дом културе),  до потпуног утрошка планираног износа средстава,  а најкасније до 31.08.2013. године.

Сви заинтересовани детаљније информације могу добити у просторијама Агенције или на телефон број: 050/214-257, односно интернет страници општине Мркоњић Град: www.mrkonjic-grad.rs.ba.

Комплетан текст Јавног позива можете погледати овдје или у рублици ТЕНДЕРИ/КОНКУРСИ

  • 3.5.2013. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD