Пријем за кошаркаше Младости у општини

Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић и предсједник Скупштине општине Миленко Милекић уприличили су пријем за кошаркаше, тренере и управу КК Младост, којима су честитали на освајању првог мјеста у Лиги БиХ и пласману у Лигу 6 БиХ.

''Резултати КК Младост су за памћење и ми смо посносни на њих. Честитам вам на свим досадашњим успјесима које сте постигли, а поготово освајању првог мјеста у Лиги  БиХ. Ово је најбољи резултат у историји кошаркашког клуба али и мркоњићког спорта уопште'', рекла је Аничићева.  Истичући да ће општина и даље бити уз клуб и обезбиједити средстава за даље такмичење.

Кошаркаш Петар Иванић каже да је срећан што је дио екипе која је остварила овај незапамћени успјех.

''Ово је велики успјех за мене и играче који игарају самном у екипи. Сезона је као из снова. Све је почело од августа, напорно смо тренирали и као разултат дошао је овај велики успјех. Осим тога уз нас су били управа, град и  наравно навијачи те резулат није изостао'', рекао је Иванић.

Тренер Горан Сладојевић захвалио се граду и управи на великој подршци и истакао да је ово велики успјех за клуб .

''Током првенстав добро смо играли и напорно се припремали за утакмице, те се пласирали у сам врх табеле. У даљем такмичењу даћемо све од себа да направимо што боље резултате у Лиги 6, истакоа је Сладојевић.

Поводом овој историјског успјеха начелница је кошаркашима уручила скромне новчане награде.

  • 27.3.2013. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD