Почео „16. Градски футсал турнир Мркоњић Град 2022“

Почео „16. Градски футсал турнир Мркоњић Град 2022“

Начелник општине Мркоњић Град  Дрган Вођевић и  шеф стручног штаба ФК Слободе Дарко Малетић вечерас су у спортској дворани  Нова банка  у Мркоњић Граду  отворили  „16. Градски футсал турнир 2022“.

Начелник Вођевић рекао је да поводoм дана Општине Мркоњић Град  4. фебруар и ове године традиционално организован градски турнир у малом фудбалу и захвалио се свима који су узели учешће у турниру као и организаторима.

„ Ово је један од значајних спортских догађаја у Мркоњић Граду,  јер овакве спортске манифестације служе  да окупе све заљубљенике у спорт, а поготово у мали фудбал“, истакао је Вођевић.

„ Познато је од раније да смо ми спортски народ и да имамо спортски дух који се преноси са генерације на генерације“, навео је Вођевић након вечерашњег отварања турнира.

Борислав Шарић предсједник ФК Слобода је рекао да ће ове године у Мркоњић Граду Градски футсал турнир бити доста јак,  што  говори и сам број пријављених екипа.

„ Екипе ће бити подијељене у три старосне категорије и то, сениори 18 екипа, кадети 14 и јуниори 9 екипа. Имамо екипе из цијели Републике Српске као и Босне и Херцеговине и очекујемо добар фудбал односно футсал и лијепу спортску забаву“, додао је Шарић.

Боро Бошкић директор ЈУ Културно спортског центра „Петар Кочић“ је рекао да је ово један од најквалитетнијих турнира  на подручју бањалучке регије.

Турнир је органозован од стране општине Мркоњић Град,  ЈУ Културно спортски центар „Петар Кочић“ и КМ Полицајац  из Бања Луке.

Наградни фонд турнира  „16. Градског турнира“  је 10.000 КМ.

  • 22.1.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD