hi boy
 Зимско чишћење градских саобраћајница и локалних путева

Зимско чишћење градских саобраћајница и локалних путева

Начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић потписао је са представницима три локална предузећа уговор о зимском одржавању градских саобраћајница и локалних путева, у вриједности од 186.989 КМ.

Комунално предузеће "Парк" одржаваће 41,70 километара градских улица, предузеће "Шик турс" 113,50 километара локалних путева, те "Мркоњић путеви" 66 километара градских саобраћајница и локалних путева.

Вођевић је рекао  након данашњег потписивања уговора да је све спремно за зимско одржавање путева и да је за те намјене обезбијеђен новац у буџету општине.

"Новца за чишћење путева мора бити, а ја позивам потписнике данашњег уговора да свом послу приступе као и до сада, одговорно и професионално како би наши становници били задовољни", рекао је Вођевић.

Директор Комуналног предузећа "Парк" Милан Ковачевић истиче да су спремни за зиму.

"Набавили смо ново возило које ће служити зимској служби за одржавање путева. Његова вриједност са додатном опремом износи 150.000 КМ, од чега је Фонд за заштиту животне средине обезбиједио 80.000, а остало су средства предузећа", навео је Ковачевић.

Уговор се реализује у периоду од 15.11.2021. године  до 15.03.2022. године.

  • 2.12.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD