Полицијска управа Мркоњић Град свечано прославила Крсну славу МУП-а РС

Полицијска управа Мркоњић Град прославила је јуче Крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Светог Архангела Михаила. Служењу вјерског обреда и ломљењу славског колача присуствовала и начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић.

Аничићева је припадницима Полицијске управе честитала славу и захвалила им се на доброј дугогодишњој сарадњи и безбједности коју осигуравају грађанима.

''Ми граничимо са Федерацијом БиХ, овуда пролази више магистралних путева, долазе нам личности које треба да се штите, а такође имамо и кошаркашки клуб који се такмичи у Премијер лиги и ви сте сваки путу ту да се побринете да све прође у најбољем могућем реду на чему вам се захваљујем'', истакла је Аничићева.

Прије служења славског обреда у кругу Полицијске управе  служен парастос  и положени су вијенци на спомен-плочу за 24 погинула полицајца са овог подручја погинуле у одбрамбено-отаџбинском рату.

Такође, организован је и пријем за породице погинулих и несталих припадника полиције.

Дан Крсне славе био је и прилика да се уруче и захвалнице полицајцима и другим запосленим који одлазе у пензију: Шебез Душану, Чулић Зорану, Милановић Миленку, Подрашчанин Рајку, Јаворовић Велибору и Шикман Невенки из Полицијске станице Мркоњић Град,  Шобот Душку, Нади Вујиновић и Драгану Дмитовић из Полицијске станице Рибник, те Или Јовић и Јелени Ђукић из Полицијске станице Шипово.

 

 

  • 20.11.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD