Завршен џез фестивал на Зеленковцу

Наступом бањалучких бендова „Душко Шобат трио“, „Кајтез и генг“ и француског бенда „Ви фри“ завршен је 19. Интернационални џез фестивал на Зеленковцу код Мркоњић Града.

 

Директор фестивала Боро Јанковић рекао је да су врло задовољни квалитетом музике и да је фестивал пружио четири дана необичног дружења у природи.

 Посљедњи дан нас вријеме није послужило, киша је цијели дан падала, али је свирка ипак одржана и било је лијепо на неки посебан начин. Ово је диван догађај у природи, лијепо дружење уз врло квалитетну музику и мислим да су се људи осјећали пријатно”, рекао је Јанковић.

Он је додао да је посјетилаца било из свих крајева свијета и да су сви смјештајни капацитети били пуни. Музички уредник фестивала Драган Вуковић мишљења је да су направили добар програм, те да су сви бендови били јако добри.

Борис Кајтез из бенда Кајтез и генг рекао је да други пут свира на инспиративном Зеленковцу.

Киша нас није поразила, свирали смо, ово је сјајно и инспиративно мјесто, гдје је иначе лијепо, а поготово кад је фестивал и кад има људи“,  истакао је Кајтез.

Интернационални џез фестивал на Зеленковцу, који је трајао од четвртка до недјеље, 25. до 28. јула, отвориле су Жене у џезу и бенд Трио Ливада из Загреба.

Манифестацију су подржали општина Мркоњић Град и бројни спонзори.

  • 29.7.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD