• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Реализован НВО пројект „Подршка раду Дневног центра „Бубамара“

У просторијама Дневног центра „Бубамара“ данас је представљен пројекат ''Подршка раду дневног центра'', којем је Општина Мркоњић Град у оквиру средстава за НВО пројекате за 2018. годину додјелила 1.500,00КМ.

 Пројекат је подразумијевао набавку средстава за рад, као што су дидактичке играчке, пластелин, коцкице, слагалице темпере и слично, а који је за циљ имао повећање степена знања и вјештина, писања и читања дјеце до шест, а и више година.

Свјетлана Крупљанин, предсједник овог удружења, захвалила се Општини Мркоњић Град на дугогодишњној сарадњи и помоћи овом центру. „Центар организује повремена дружења дјеце која имају потешкоће у развоју, али и дјеце која долазе из социјално-угрожених породица, или дјеце из руралних подручја, а све за њихову бољу и бржу социјализацију.  Кроз пројекат набавили смо све што нам је неопходно за рад, а  овим пројектом обухваћена су дјеца која  редовно долазе на наше третмане. Број дјеце на мјесечном нивоу је око двадесетак .“ навела је предсједница удружења.

Локална заједница је ове године финансирала 23 НВО пројекта, чија је укупна вриједност 39.630КМ. 

  • 6.12.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD