• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Асфалтирање и реконструкцију 4,4 километра градских улица и локалних путева у Мркоњић Граду

Данас су потписани уговори о асфалтирању и реконструкцији 4,3 километра градских улица и локалних путева, у вриједности од 830.976 КМ. Уговоре су потписали начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић и Тривун Милановић, директор ''Мркоњић путева''.

 Вриједност пројекта реконструкције градских улица и локалних путева је 611.623 КМ, а

асфалтирања 219.353 КМ.

 Начелница Аничић рекла је да је ријеч о врло значајним пројектима за општину Мркоњић Град, гдје су обухваћене и градски и сеоски путеви.

''Овим пројектом предвиђена је реконструкција пет градских улица, Видовданска, Змијањског одреда, Јанковић Стојана, крак Николе Тесле, Цара Душана као и пут за за Котор'', рекла је Аничићева. Додајући да је пројектом предвиђено и асфалтирање двије градске улице, 9 Југовића и војводе Путника и три локална пута, за Тодоровиће (Копљевићи), пут за Бушине и Бабиће (Пецка) и  пут за Чулића гробље (Томићи), укупне дужине око 1600 метара.

Реконструкцију  и асфалтирање градских улица на јавном тендеру добило је предузеће ''Мркоњићпутеви''.

Општина Мркоњић Град до краја ове године реализоваће преко ИФАД пројекта   асфавлтирање још 4,3 километра пута у руралним срединама ( пут Ораховљани –Граци- Џон, школа Новаковићи у Доњој Густовари, пут Ступари- Рогољи).

  • 11.6.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD