dodajPrimjedbu Фудбалер Синиша Лазендић проглашен за најбољег спортисту
  • 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Фудбалер Синиша Лазендић проглашен за најбољег спортисту

За најбољег спортисту општине Мркоњић Град у 2017. години проглашен је фудбалер "Слободе" Синиша Лазендић. Друго мјесто припало је кошаркашу "Младости“ Ђорђу Алексићу, док је на трећем мјесту одбојкашица Женског одбојкашког клуба "Балкана МП" Ана Ђурђевић.

Титулу најуспјешнијег спортског колектива понио је Кошаркашки клуб "Младост", који се 10 сезона такмичи у најјачој лиги БиХ и двоструки је освајач Купа Републике Српске.

Најбољи спортиста Синиша Лазендић тренира фудбал 13 година, а првом тиму "Слободе" прикључио се прије три године. Он је неизмјерно захвалан онима који су га наградили овом титулом.

За најперспективније младе спортисте проглашени су Сретен Кљајић, кошаркаш клуба "Младост", и Тајана Ђукановић, фудбалер Женског фудбалског клуба "Бањалука".

Награђени су и истакнути спортски радници Здравко Демировић, Небојша Ороз, Саша Дедић, Синиша Протић, Михајло Лисица и постхумно Дако Лисица.

Најбољи и најперспективнији спортисти, као и истакнути спортски радници, добили су новчане награде у износу од 200 до 500 КМ, пехаре и дипломе.

Генерални спонзор манифестације ‘’Избор најбољег спортисте и спортског клуба општине Мркоњић Град'' је предузеће "Хидроелектране на Врбасу".

 

 

  • 5.2.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD