Промоција пројекта ''Млади и информисање''

Неформална група младих реализовала је пројекат ''Млади и информисање'', који је одобрен у оквиру програма Омладинске банке Мркоњић Град, који партнерски подржавају Општина Мркоњић Град и Фондација Мозаик.

За пројекат ''Млади и информисање'' одобрен јеизнос од 1.500 КМ.

Младен Чивчић, члан групе рекао је да су добијена средства искористили за опремање канцеларије да би се створили бољи услови за прикупљање информација и рад младих новинара.

''Желимо младима путем ТВ програма да приближимо активности у локалној заједници. Ми ћемо заједно са волонтерима припремати прилоге, огласе и друге садржаја како би млади добили све релевантне информације из заједнице. Прије свега огласа за посао, преко различитих најава, па све до извјештаја и репортажа са различитих догађаја'', рекао је Чивчић.

Он је додао да је додатна вриједност пројекту то што се отвара перспектива да телевизија постане одржива и да почне застално запошљавати младе људе.

Ђурђица Шолак, самостални стручни сарадник за младе у општини Мркоњић Град рекла је да је ријеч о једном сасвим новом пројекту, те да ће реализацијом овог пројекта млади брже долазити до информација у области образовања, културе, спорта и друго, као и да ће оне бити адекватно пласиране.

 

 

  • 14.9.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD