• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Одржан 13. састанак Привредног савјета

Чланови Привредног савјета општине Мркоњић Град констатовали су данас, на тринаестом састанку Привредног савјета да су задовољни реализацијом Програма за подстицај привредног развоја општине за прошлу годину, који реализује Агенција за привредни развој.

''Ефекти програма су задовољавајући, реализовано је око 98 одсто средстава и запослено је око 100 нових радника'', рекла је начелница општине Дивна Аничић.  

На састанку је представљен и Програм за подстицај привредног развоја за ову годину и истакнуто је да је ове године нешто више средстава на располагању него у претходној . Аничићева је рекла да је Програм је свеобухватан, како у погледу привреде тако и пољопривреде, те да су већ објављени одређени јавни позиви.

''Позивамо све заинтересоване грађане да се информишу о јавним позивима као и да се пријаве на исте. Ове године има више средстава за пољопривреду,  а одређени пројекти ће се реализовати у сарадњи са међународним организацијама, као што је подјела пластеника, помоћ удружењу жена на селу и помоћ задругама'' истакла је Аничићева.

На састанку је било ријечи и око расподјеле шумске обловине.

  • 16.4.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD